Το Δάσος, Πνοή Ζωής

Υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου

«Το Δάσος, Πνοή Ζωής»

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενηλίκων, με βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με θέμα: «Το Δάσος, Πνοή Ζωής».

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου,  την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ζουν στα όρια του Δήμου της Χίου και θέλουν να ευαισθητοποιηθούν σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Οι επιμορφούμενοι  θα επιλεχθούν με το εξής κριτήριο:

Κριτήριο: Να μην έχουν συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 30 επιμορφούμενων, η επιλογή των οποίων θα γίνει αυστηρά, με σειρά προτεραιότητας, με βάση τη σχετική αίτηση που θα υποβάλλουν. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και μαλακά παπούτσια.

Πληροφορίες – αιτήσεις στο Κ.Π.Ε Ομηρούπολης Χίου κ. Σταύρο Σπυράκη, τηλ. 2271094478 ή 6973039587 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 15 Νοεμβρίου 2011.

Η αίτηση και το πρόγραμμα της ημερίδας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου http://kpe-chiou.chi.sch.gr/

O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s