ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΗ: ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΕΚΘΕΣΗ.

31 ΜΑΡΤΙΟΥ- 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης ανανεώνεται στο Ζάππειο μέγαρο τον Απρίλιο του 2011.

Οι επαγγελματίες του χώρου της γεύσης, όσο και επιλεγμένο καταναλωτικό κοινό, θα πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι μέσα από επιλεγμένα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, gourmet προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης κ.ά.

Η έκθεση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων διαδραστικών εκδηλώσεων, όπως: σεμινάρια μαγειρικής και μαγειρικά events, ανοιχτές συζητήσεις για τη Μεσογειακή Διατροφή, Ελληνικά Προϊόντα στο τραπέζι της Νέας Οικονομίας, θεματικές γαστρονομικές παρουσιάσεις, εξειδικευμένες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων πραγματοποιείται µε τον “Διαγωνισμό Βράβευσης Προϊόντων”, στον οποίο αναδεικνύονται και βραβεύονται τα προϊόντα εκείνα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών.
Οι μεγάλες ενότητες παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων είναι: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και φυσικά υπηρεσίες του χώρου, σύμβουλοι, εκδόσεις κ.ά.

Τέσσερις ημέρες, από τις 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου, στο μοναδικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, επαγγελματίες και καταναλωτικό κοινό, θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Η όλη εκθεσιακή πρωτοβουλία ανήκει στην εταιρεία ΑΤΟΥ, η οποία με την 28χρονη πείρα της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.

(Τηλ. γραμματείας: 210.9576100).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s